WFOŚiGW w Toruniu - wfosigw.torun.pl

naglowek.png c5c22395c00839d0d9eabb0523535e01
top news mstr galp newsletter mapa_strony kontakt
Opcje zaawansowane
Portal
Polityka prywatności WFOŚiGW w Toruniu

Polityka prywatności

Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Toruniu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Wprowadzone zmiany w Polityce prywatności zawsze będą publikowane na tej stronie. W prowadzone zmiany wchodzą w życie w dniu publikacji PolitykiPrywatności. Polityka Prywatności obowiązuje wszystkie osoby odwiedzające nasz serwis www.wfosigw.torun.pl.

1. Ciasteczka (cookies)

Serwis www.wfosigw.torun.pl wykorzystuje pliki cookie, czyli pliki zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika. Dane z plików serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu z tego urządzenia końcowego z serwisem.

  • Użytkownik może w dowolnym momencie, samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące zapisywania, usuwania oraz dostępu do danych zapisanych plików Cookies.
  • Użytkownik może w dowolnym momencie usunąć wszelkie zapisane do tej pory pliki Cookie korzystając z narzędzi Urządzenia Użytkownika za pośrednictwem którego Użytkowanik korzysta z usług Serwisu.


2. Dane osobowe

W czasie korzystania z naszego serwisu WFOŚiGW w Toruniu, użytkownik może zostać poproszony o podanie danych osobowych (np. poprzez wypełnienie formularza, zapisanie się do newslettera). Dane osobowe przekazywane przez użytkowników za pomocą formularzy elektronicznych przetwarzane są w sposób zgodny z przepisami regulującymi przetwarzanie danych osobowych (przede wszystkim w celu realizacji usług wynikających z zadań WFOŚiGW w Toruniu).

Usługa „Newsletter WFOŚiGW w Toruniu” umożliwia wszystkim zainteresowanym osobom automatyczne otrzymywanie informacji, związanych z działalnością Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Toruniu.

Korzystanie z usługi „Newsletter WFOŚiGW w Toruniu” jest dobrowolne i bezterminowe.

  • W celu świadczenia usługi „Newsletter WFOŚiGW w Toruniu” Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Toruniu pozyskuje od osób zainteresowanych nazwy adresów poczty elektronicznej.
  • Zarejestrowana osoba, w każdej chwili, ma możliwość dokonania zmiany bądź usunięcia swoich danych wprowadzonych w procesie rejestracji.
  • Informacje dotyczące sposobu rejestracji, modyfikacji i usunięcia danych oraz informacje dotyczące polityki prywatności dostępne są po kliknięciu na linki: "Instrukcje dla subskrybentów Newsletter WFOŚiGW w Toruniu".
  • Administratorem danych jest Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Toruniu (WFOŚiGW w Toruniu), z siedzibą w Toruniu, przy ul. Fredry 8. Dane osobowe (tj. adresy e-mail) zbierane są przez WFOŚiGW w Toruniu wyłącznie w celu ich przetwarzania dla realizacji usługi „Newsletter WFOŚiGW w Toruniu”. Dane nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy o ochronie danych osobowych. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści jej danych oraz możliwość ich poprawiania. Dane są podawane przez osoby, których dotyczą, dobrowolnie, niemniej bez ich podania nie jest możliwa realizacja usługi „Newsletter WFOŚiGW w Toruniu”.

3. Google Analytics

WFOŚiGW w Toruniu korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”). Google Analytics używa „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP).

Google będzie korzystał z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu. Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu. Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

4. Kontakt

W przypadku Państwa pytań dotyczącej przez WFOŚiGW w Toruniu stosowanej polityki prywatności prosimy o kontakt pocztą elektroniczną na adres
wfosigw@wfosigw.torun.pl

Wyślij link mailem
Pdf
Drukuj
Powrót
Wypowiedz się
Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska
i Gospodarki Wodnej w Toruniu
ul. Fredry 8, 87-100 Toruń
(56) 62 12 300
tel.:
(56) 62 12 302
fax:
wfosigw@wfosigw.torun.pl
e-mail:
956-12-23-682
NIP:
341191740
REGON:
zobacz na mapie
RSS Newsletter Mapa strony
BANEREK 18.09.jpg 425b307e9b62eca7724df199aefbaff7
BANEREK DOK POM.jpg d7829b8ea03707463811210b464917e7
gminy4.png ecc3ff92bc6c8a7f00570ae05c8a4b52
PROGRAMY BANEREK 2019_1.jpg 443ae3b410568877c4d2fe117874045e
NEWSLETTER.jpg cad8cda0a51133022e94c227c7a806f6
RODO.jpg 94ff5d8892c94cea737c07c07436908c